Trouwen op een unieke locatie

Wil jij trouwen in een hofstede uit 1825? In het Betuwse landschap het ja-woord geven? Platteland met sjiek omdat ook jullie leven met aardse elementen en bling-bling verweven is?

Bij Het Joghmanshof kun je dat gevoel ervaren. Een unieke prachtige locatie, die slechts een aantal keer per jaar opengesteld wordt voor een trouwceremonie. Hier kun je jouw gasten en familie ontvangen en het gebouw of de tuinen gebruiken voor jouw prachtige dag. De locatie is geopend voor de ceremonie. Feest en diner kunnen plaatsvinden op de locatie Restaurant Poelzicht in Kapel-Avezaath, waar iedereen te voet heen kan lopen. Het Betuws buitenleven stelt zich beschikbaar voor jouw historische dag, om in alle rust te kunnen genieten van het moment. 

In de voortuin is bij mooi weer een romantisch prieel waaronder je met jullie familie en geliefden het ja-woord kunnen geven. In de sfeervolle deel van de boerderij is een grote open ruimte met originele gebinten om jouw geliefden te ontvangen. De sfeer mag jij bepalen van de inrichting: stoelen, aankleding, bloemen, en zelfs geur van de ruimte. 

 

Direct reserveren Meer informatie