Joghmanshof is niet zomaar een vergaderlocatie en trainingscentrum, het is een bijzonder historisch pand. Het pand is namelijk erkend als rijksmonument en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 18e eeuw. Je vergadert bij Joghmanshof niet alleen in stijl, je ervaart ook een stukje historie. Het is een rietgedekte boerderij met twee indrukwekkende vijfpaals hooibergen die bijdragen aan de unieke uitstraling van de locatie.

Joghmanshof voorziet in alle moderne faciliteiten die de zakelijke markt verlangt. “Smartboards, razendsnel internet via glasvezel, techniek om on line meetings (Teams) tot stand te brengen en parkeergelegenheid op eigen terrein.

 Reserveren Meer informatie

 

 De Deel

image021

Als je op zoek bent naar een vergaderruimte waar je met een grotere groep kunt samenkomen, dan is de deel van Joghmanshof de perfecte locatie. Deze ruimte biedt namelijk voldoende ruimte voor groepen tot vijftig personen, afhankelijk van de gewenste opstelling. Of je nu kiest voor een theateropstelling, cabaretopstelling of een U-opstelling, de deel van Joghmanshof is flexibel in te richten naar jouw wensen. 

Wat Joghmanshof uniek maakt zijn de extra faciliteiten om jouw bijeenkomst compleet te maken. Zo is er in de deel een bar aanwezig, waar je tussen de vergaderingen door kunt genieten van een heerlijk drankje of waar je bijvoorbeeld een borrel kunt organiseren voor jouw gasten. Naast de bar zijn er ook verschillende zitjes aanwezig in de deel. Deze zitjes zijn ideaal om even te ontspannen tijdens een pauze, of om een informeel overleg te voeren met enkele collega's.

Het Voorhuis

IMG 2966

Het Voorhuis van Joghmanshof is de perfecte ruimte voor kleinere vergaderingen en bijeenkomsten tot maximaal 12 personen. Via de statige voordeur betreedt je een ruime hal die uitnodigt tot een inspirerende bijeenkomst in huiselijke sfeer.

Vanuit de ruime hal van het Voorhuiis van Joghmanshof heb je direct toegang tot de vergaderruimte. Deze ruimte biedt niet alleen voldoende comfort en modern technologie voor een succesvolle vergadering, maar biedt ook nog eens een prachtig uitzicht op de omringende tuin en weilanden.

Het uitzicht op de tuin en weilanden zorgt voor een rustgevende en inspirerende sfeer, waardoor je gegarandeerd productiever en geïnspireerd zult zijn tijdens jouw bijeenkomst. Daarnaast zorgt het natuurlijke licht dat de ruimte binnenvalt voor een prettige en ontspannen sfeer.