Of je nu een vergadering, training of workshop wilt organiseren, Joghmanshof biedt jou de perfecte locatie. Gelegen in een prachtige omgeving, biedt Joghmanshof een ontspannen en inspirerende sfeer die bijdraagt aan een succesvolle bijeenkomst. Onze moderne en stijlvolle vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien, inclusief state-of-the-art technologie en gratis wifi. Daarnaast bieden wij diverse arrangementen op maat, variërend van koffie en thee tot luxe lunches en borrelarrangementen.

Maar wat Joghmanshof écht bijzonder maakt, is de rustige en groene omgeving waarin het centrum is gelegen. Hierdoor kun je ongestoord vergaderen en brainstormen, terwijl je tegelijkertijd geïnspireerd raakt door de omgeving. Wij staan garant voor een geslaagde bijeenkomst en denken graag met je mee over de invulling en organisatie van jouw evenement. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Reserveren Meer informatie 

De Deel

image021

Als je op zoek bent naar een vergaderruimte waar je met een grotere groep kunt samenkomen, dan is de deel van Joghmanshof de perfecte locatie. Deze ruimte biedt namelijk voldoende ruimte voor groepen tot vijftig personen, afhankelijk van de gewenste opstelling. Of je nu kiest voor een theateropstelling, cabaretopstelling of een U-opstelling, de deel van Joghmanshof is flexibel in te richten naar jouw wensen. 

Wat Joghmanshof uniek maakt zijn de extra faciliteiten om jouw bijeenkomst compleet te maken. Zo is er in de deel een bar met zitjes aanwezig, waar je tussen de vergaderingen door kunt genieten van een heerlijk drankje of waar je bijvoorbeeld een borrel kunt organiseren voor jouw gasten. De zitjes zijn ideaal om even te ontspannen tijdens een pauze, of om een informeel overleg te voeren met enkele collega's.

 

Het Voorhuis

IMG 2966

Het voorhuijs van Joghmanshof is de perfecte ruimte voor kleinere vergaderingen en bijeenkomsten tot maximaal 12 personen. Via de statige voordeur betreedt je een ruime hal die uitnodigt tot een inspirerende bijeenkomst in huiselijke sfeer.

Vanuit de ruime hal van het voorhuijs van Joghmanshof heb je direct toegang tot de vergaderruimte. Deze ruimte biedt niet alleen voldoende comfort en modern technologie voor een succesvolle vergadering, maar biedt ook nog eens een prachtig uitzicht op de omringende tuin en weilanden.

Het uitzicht op de tuin en weilanden zorgt voor een rustgevende en inspirerende sfeer, waardoor je gegarandeerd productiever en geïnspireerd zult zijn tijdens jouw bijeenkomst. Daarnaast zorgt het natuurlijke licht dat de ruimte binnenvalt voor een prettige en ontspannen sfeer.

 
 

Catering

Bij Joghmanshof bieden we verschillende arrangementen aan voor een geslaagde dag. Zo kun je bij ons genieten van een uitgebreide lunch met luxe broodjes en een huisgemaakte soepje. Onze broodjes worden vers bereid met de beste ingrediënten en lokale producten en zijn een smakelijke toevoeging aan jouw bijeenkomst.

Wil je liever iets simpels? Dan kun je bij ons terecht voor een koffie- en thee-arrangement met iets lekkers van de warme bakker of de befaamde zelfgebakken Joghmanshof notentaart.  Natuurlijk kunnen we de catering aanpassen aan jouw wensen en behoeften. Wil je bijvoorbeeld een uitgebreidere lunch of een speciaal dieet voor één van de deelnemers? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om na afloop van de bijeenkomst nog even na te borrelen met een hapje en drankje. Zo sluit je jouw bijeenkomst in stijl af en kun je nog even napraten met jouw collega's en/of klanten.

Kortom, bij Joghmanshof zorgen we niet alleen voor een inspirerende omgeving voor jouw zakelijke bijeenkomst, maar ook voor een heerlijke en verzorgde catering service.